Στα πλαίσια του “Μένουμε Σπίτι” και τα νέα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση του κοροναϊού (COVID-19) θα κάνω online τα μαθήματα που γινόντουσαν στο studio.

Είναι πολύ σημαντικό να φροντίσουμε τη σωματική μας και ψυχική μας υγεία για να είμαστε καλά και να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε ό,τι συμβαίνει ήδη σε παγκόσμια κλίμακα.

Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε αυτά τα μαθήματα χρειάζεστε έναν υπολογιστή με κάμερα και σύνδεση στο Internet.

Αν έχετε χρησιμοποιήσει ξανά το zoom στον υπολογιστή σας και έχετε την εφαρμογή θα μπορέσετε να συνδεθείτε στο μάθημα αμέσως. Αν χρησιμοποιείτε το Zoom για πρώτη φορά πάρτε λίγο χρόνο πριν το πρώτο μάθημα για να κατεβάσετε την εφαρμογή και να συνδεθείτε.

Σημαντικό: Γραφτείτε τουλάχιστον μία μέρα νωρίτερα στο μάθημα που θέλετε να παρακολουθήσετε κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο μάθημα που θα βρείτε στο πρόγραμμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΟΓΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ

Set Up

Βρείτε ένα σημείο στον χώρο σας που να είστε ήσυχα για το μάθημα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει την κάμερα έτσι ώστε να μπορώ να σας βλέπω και να με βλέπετε. Ιδανικά να είστε κοντά σε τοίχο (χωρίς έπιπλα). Αν έχετε μπλοκάκια, bolster και ζώνη τέλεια, διαφορετικά να έχετε μαζί κάποιο μαξιλάρι, μια καρέκλα, 1-2 κουβερτούλες ή πετσέτες μπάνιου γιατί μπορεί να τα χρειαστούμε σε κάποια μαθήματα γιόγκα. Υπενθυμίζω, όπως ισχύει και για τα μαθήματα στο studio, μην έχετε φάει πριν το μάθημα και να φοράτε άνετα ρούχα.

Κόστος

Για τα μαθήματα μέσω zoom ισχύει ότι και για τα μαθήματα στο studio.

Drop-in: 12€

4 μαθήματα/μήνα: 40€

8 μαθήματα/μήνα: 70€

Διαλογισμός OSHO: 5€

Η πληρωμή μπορεί να γίνεται μέσω paypal πρότερα του μαθήματος. Θα λάβετε σχετικό email με την εγγραφή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μου αν θέλετε να οργανώσουμε κάποια άλλη ώρα για πρακτική, για τυχόν απορίες ή αν χρειάζεστε βοήθεια με το Zoom.

Μέσω της σελίδας μου στο Facebook, τηλεφώνου: 6940610699 ή email: love@holisticbodymind.eu.

Να είστε καλά!