Σημαντική ενημέρωση: Στο πλαίσιο των νέων μέτρων προστασίας για COVID-19 τα μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού θα γίνονται μέσω Zoom. Κάντε εγγραφή στο μάθημα που θέλετε κάνοντας κλικ πάνω στο μάθημα στο προγραμμα που βλέπετε παρακάτω.

Να είστε καλά!

για Ιανουάριο – Ιούλιο 2021

Πρώτο μάθημα γνωριμίας για τη γιόγκα δωρεάν. Μαθήματα μέσω zoom. Κλείστε θέση στο 6940 610699.

(Αν βλέπεις το πρόγραμμα από κινητό ή ipad swipe left/ρόλαρε προς τα αριστερά για να δεις όλες τις μέρες, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή.)

ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
11.00 – 12.15 IYENGAR Yoga Beginners
21.00 – 22.15 IYENGAR Yoga I 21.00 – 22.15 IYENGAR Yoga I 18.00 – 19.30 OSHO Meditations*
  • Iyengar Yoga Beginners: Εισαγωγή στην Iyengar yoga. Το μάθημα είναι κάταλληλο για όποιον θέλει τώρα να ξεκινήσει την πρακτική του και να μάθει σταδιακά τις βασικές αρχές. Είναι κατάλληλο επίσης για όσους έχουν προηγούμενη εμπειρία αλλά θέλουν να ξανά αρχίσουν την πρακτική τους μαθαίνοντας τις βάσεις της Iyengar yoga.

  • Iyengar Yoga I:  Το μάθημα είναι κάταλληλο για όποιον έχει προηγούμενη εμπειρία. Μέσω μεθοδευμένης διδασκαλίας προχωράει η εξάσκηση σε όρθιες στάσεις και στηρίξεις στους ώμους καθώς εισαγάγουμε νέες asanas (στάσεις), όπως στηρίξεις στο κεφάλι και στα χέρια και πίσω κάμψεις.

  • Rise & Shine Yoga:  Το μάθημα είναι κάταλληλο για όλους. Ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για να ξεκινάς τη βδομάδα σου και την ημέρα σου με θετικότητα και ζωντάνια. Μέσα από Surya Namaskars (Χαιρετισμούς στον Ήλιο) και asanas που προσφέρουν stretching και ξυπνούν την ενέργεια στο σώμα και το νου. (Αυτή την περίοδο δεν έχει δημιουργηθεί τμήμα Rise & Shine, αν σας ενδιαφέρει στείλτε μας μήνυμα.)

  • Heart Yoga:  Ένα μάθημα κατάλληλο για όποιον θέλει να συνδέσει σώμα – νου από καρδιάς. Ένας συνδυασμός από τεχνικές διαλογισμού, αναπνοών, journaling* (γράψιμο) και yoga asanas (στάσεων γιόγκα) που θα σε βοηθήσουν να έρθεις στο παρόν, να αναγνωρίσεις εντάσεις και να κινήσεις το σώμα σου. Να συνδεθείς με την αναπνοή και να ηρεμήσει ο νους. (*θα χρειαστείς να έχεις μαζί ένα τετράδιο/ημερολόγιο και στυλό)

  • Ενεργητικοί Διαλογισμοί του OSHO:  Ειδικά σχεδιασμένες τεχνικές διαλογισμού για τον σύγχρονο δυτικό άνθρωπο. Μέσω των ενεργητικών διαλογισμών κινούμε την ενέργεια, απελευθερώνουμε εντάσεις και συναισθήματα και βρίσκουμε στιγμές ησυχίας. Οι διαλογισμοί του OSHO οργανώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα Παρασκευές απόγευμα. Ενημερωθείτε από το πρόγραμμα των events ή από τη σελίδα μας στο facebook.

  • Mindfulness Meditation:  Πρακτική καθοδηγούμενου διαλογισμού (ήσυχο κάθισμα – Mindfulness). Μέσα από διάφορες τεχνικές Mindfulness καλλιεργούμε τη συνειδητότητά μας, φέρνουμε επίγνωση στις σκέψεις και στα συναισθήματά μας, χαλαρώνουμε και αποβάλλουμε στρες και άγχοι, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργούμε αισθήματα ευγνωμοσύνης και χαράς. Το μάθημα είναι κατάλληλο για όλους. Οργανώνονται συχνά συναντήσεις Mindfulness. Ενημερωθείτε από το πρόγραμμα των events ή από τη σελίδα μας στο facebook.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να παρακολουθήσετε κάποιο από τα μαθήματα γιόγκα ή διαλογισμού.

Πρώτο μάθημα γνωριμίας για τη γιόγκα είναι δωρεάν. Κλείστε θέση στο 6940 610699

Email: love@holisticbodymind.eu